• DSC05115ONTMOETINGSTORNOOI 11/06/2016

Beste tennisvrienden,
    Na jaarlijkse traditie organiseren we opnieuw ons tennisevenement.

Net zoals het doel van onze club, willen we op deze dag vooral de nadruk leggen op een vriendschappelijk tornooi, waar plezier in het tennissen op de eerste plaats zal komen.

Net zoals de vorige jaren leggen we de nadruk op het woord ontmoeting. Onze uitdaging is dan ook om zoveel mogelijk verschillende mensen van de club te laten samenspelen zodat iedereen mekaar beter leert kennen. Op die manier willen we ook de mogelijkheid bieden om nadien verder samen te tennissen op de club.

Naar goede gewoonte organiseren we vanaf 18u terug een gezellig samenzijn met barbecue en discobar waar je als deelnemer, tezamen met je familie en/of vrienden, kan aan deelnemen.(deze gaat door in de cafetaria van de turnvereniging)

OPGELET : De ontmoeting zal enkel doorgaan als we 24 inschrijvingen hebben. Indien dit niet gehaald wordt gaat het evenement niet door en worden jullie vanzelfsprekend terugbetaald.

Wanneer : Zaterdag 11 juni 2016 van 9u30 tot 17u30

Deelnameprijs20 Euro per tennissende Volwassene / 25 Euro voor volwassene die enkel deelneemt aan de barbecue en niet tennist
    (tennisplezier, water tijdens het tornooi, aperitief, eetbonnetjes, dessert en 2 drankjes tijdens de barbecue)
    :   10 euro kinderen < 12j
    ( 1 eetbonnetje en 1 drankje)
    VOORAF te betalen ten laatste op 30 mei.
    (de deelnemers aan de barbecue avond en de eerst betalenden hebben voorrang)
    Hoe inschrijven : Stuurdeze bijlage terug naar info@tennisclublembeek.be met de onderstaande gegevens ingevuld. Gelieve er rekening mee te houden dat de inschrijving pas definitief is als het inschrijvingsgeld werd overgeschreven.

===========================================

INSCHRIJVING (IN TE VULLEN A.U.B.) :
    Ondergetekende : ……………………………………………………………… (naam)
    Schrijft zich in voor het vriendschappelijk tornooi van zaterdag 11 juni 2016 in TK STV LEMBEEK
    Categorie : ………………………………………………………… (DH of DD, of DG)

Aantal volwassenen aan 20 € per persoon  : ……………. (aantal)

Aantal volwassenen aan 25 € per persoon  : ……………. (aantal)
    Aantal kinderen aan 10 € per persoon    : ……………. (aantal)

OPGELET ! De inschrijving is pas definitief indien het inschrijvingsgeld werd gestort op rekeningnummer : BE36 3101 6343 4881 van TK STV Lembeek
    Met vriendelijke groeten

Bekijk hier de verlopen evenementen